Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE HOTEL

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE HOTEL


 

Evaluare hotel este o cerinta ce presupune evaluare complexă, ce necesită atât cunoştinţe de modelare financiară avansate, cât şi o cunoaştere în detaliu a industriei hoteliere. Evaluatorul imobiliar efectuează o analiză a istoricului de venituri şi cheltuieli pe categorii (cazare, restaurant, evenimente, spa, etc) pentru a modela un model predictiv cu o acurateţe cât mai ridicată. Departamentul de evaluare al Activ Property Services a evaluat un număr semnificativ de evaluări pentru lanţuri hoteliere internaţionale cât şi locale atât pentru scopul garantării împrumutului, stabilirea valorii impozabile a clădirilor sau pentru tranzacţionare.

Evaluare Hoteluri

Preţul unui raport de evaluare pentru un hotel, atât pentru vânzare cât şi pentru creditare este cuprins între 400 euro pentru hoteluri de 2 stele până la 2.000 euro + TVA pentru hoteluri de 4 şi 5 stele. În cazul dezvoltărilor mixte de tip hotel & aparthotel, preţul rapoartelor de evaluare poate fi mai mare şi va fi ofertat în baza documentelor prezentate.


 

PRET RAPORT EVALUARE

Preţurile indicative pentru evaluarea unui hotel la standardele ANEVAR sunt în funcţie de categoria acestuia. In cazul evaluarii unui hotel de 2 stele pentru credit ipotecar, preţ indicativ este de 400 euro + TVA si poate ajunge la 2.000 euro + TVA pentru hoteluri de 4 şi 5 stele. Pentru un raport de evaluare a unui hotele de 2 stele pentru impozitare preţ indicativ 300 euro + TVA si poate ajunge la 1.500 euro + TVA pentru hoteluri de 4 şi 5 stele.

 
 
Scroll to Top