Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE HOTEL

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE PENSIUNI


 

Evaluare pensiuni sau în general structuri agro-turistice de cazare, sunt evaluate prin abordările bazate pe venituri sau a costuri. Evaluările solicitate pentru pensiuni în general au scopul garantării împrumutului sau a stabilirii valorii impozabile a clădirii. Comparativ cu hotelurile, evaluarea pensiunilor prezintă un grad mai mic de complexitate prin prisma structurii reduse a categoriilor de venituri şi a unei pieţe mult mai mari ca număr de unităţi, comparativ cu piaţa hotelieră.

Evaluare Pensiuni

Preţul unui raport de evaluare pentru o pensiune, atât pentru vânzare cât şi pentru creditare este cuprins între 300 euro pentru pensiuni de 2 margarete până la 1.000 euro + TVA pentru pensiuni cu clasificare superioară. În cazul dezvoltărilor mixte de tip pensiune & hotel, preţul rapoartelor de evaluare poate fi mai mare şi va fi ofertat în baza documentelor prezentate.


 

RAPORTUL DE EVALUARE

Experienţa noastră acumulată în cei peste 20 de ani de activitate în evaluarea imobiliară ne ajuta să putem evalua orice tip de pensiune. În funcţie de scopul evaluării pensiunii, raportul de evaluare poate avea mai multe scopuri:

  1. Evaluare hotel pentru garantare
  2. Evaluare hotel pentru vânzare
  3. Evaluare hotel pentru raportare financiară
  4. Evaluare hotel pentru taxe

Pentru realizarea rapoartelor de evaluare, câteva din sursele noastre principale de informare includ www.hvs.com, www.rhn.ro, Ghiduri de evaluare TEGOVA, www.booking.com, str.com, etc

 
 
Scroll to Top