Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE SPAŢII COMERCIALE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE MAGAZINE DE STRADĂ


 

Evaluatorii Activ Property Services realizează în mod curent evaluări de magazine de stradă, acest tip de evaluare fiind cea mai solicitată din categoria evaluări spaţii comerciale. Spaţiile comerciale tip magazine de stradă sunt în general amplasate la parterul sau parterul + mezaninul blocurilor de apartamente sau a clădirilor de birouri.

Evaluare magazine de strada

Baza de informaţii este relativ largă, dar necesită experienţa din partea experţilor evaluatori care trebuie să cunoască cât mai bine piaţa chiriilor şi a tranzacţiilor cu acest tip de proprietate. Având în vedere că se foloseşte pe lângă metoda comparaţiilor şi metoda capitalizării veniturilor, înţelegerea evoluţiei chiriilor, caracteristicile amplasamentului, cât şi dezvoltarea urbană a oraşului, sunt elemente foarte importante în determinarea valorii de piaţă şi a redactării corecte a raportului de evaluare.

Ca şi evaluările pentru celelalte tipuri de proprietăţi comerciale, solicitările principale au ca scop:

  1. Evaluarea sau re-evaluarea în vederea creditării
  2. Evaluare în vederea impozitării
  3. Evaluare pentru scop intern


 

PREŢUL RAPORTULUI DE EVALUARE

Preţurile indicative pentru rapoartele de evaluare realizate de evaluatorii nostrii ANEVAR pentru spaţiile comerciale de tipul “magazin de stradă” sunt cuprinse între 200 euro şi 400 euro + TVA per proprietate

Sursele principale de informaţii sunt www.spatii-comerciale-romania.ro şi www.imobiliare.ro. Preţurile rapoartelor de evaluare imobiliară de mai sus sunt aplicabile spaţiilor de vânzare sau creditate în mod curent pe piaţa românească şi depind foarte mult de amplasamentul şi suprafaţa construită.

 
 
Scroll to Top