Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE IMOBILIARĂ

Regulated by RICS
TCN Worldwide

MONITORIZARE DEZVOLTĂRI IMOBILIARE


 

Monitorizarea dezvoltărilor imobiliare este un serviciu solicitat de băncile creditoare pentru verificarea şi confirmarea lucrărilor executate de constructori şi confirmarea şi verificarea solicitărilor de retrageri din creditul aprobat. Rapoartele de monitorizare confirma concordanţă dintre devizele de lucrări de construcţii şi facturile constructorilor pentru lucrările efectuate efectiv.

Monitorizare Dezvoltări Imobiliare

Aprobările băncilor finanţatoare pentru retragere se efectuează în urma rapoartelor de monitorizare executate de evaluatorii experţi. Activ Property Services prestează acest serviciu cu evaluatori ANEVAR membri ai Departamentului de Evaluări Imobiliare şi Bunuri Mobile.

Serviciul de monitorizare dezvoltare imobiliară este solicitat de băncile creditoare şi contractat direct de către dezvoltatorii imobiliari în baza reglementarilor şi a a angajametelor de creditare semnate cu finanţatorul. Majoritatea băncilor externalizează acest serviciu către companii cu experienţă în acest domeniu care poseda o asigurare de răspundere profesională şi are în persoanal evaluatori membrii ANEVAR sau licenţa în project management.

Preţul serviciilor de monitorizare este în general cuprins între 300 şi 700 euro exclusiv TVA pentru un raport de monitorizare. Rapoartele de monitorizare se realizează de cele mai multe ori trimestrial şi presupune cel puţin o inspecţie de şantier.


 
 
 
Scroll to Top