Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE APARTAMENTE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE APARTAMENTE


 

Evaluarea apartamente este un serviciul de evaluare cu cel mai mare volum anual în activitatea de evaluare. Fie că este vorba de garantarea împrumutului, estimarea valorii de impozitare sau alte scopuri, evaluarea apartamentelor este realizată de un expert evaluator acreditat ANEVAR.

Evaluare Apartamente

Evaluarea apartamentelor este realizată de obicei cu ajutorul abordării prin piaţă, în cadrul căreia evaluatorul compară un set de elemente specifice apartamentului evaluat cu informaţii din piaţa despre oferte sau tranzacţii încheiate, pentru estimarea valorii de piaţă. Preţul este valabil şi pentru evaluarea în vederea impozitării în cazul în care apartamentul are o destinaţie comercială.

Preţul rapoartelor de evaluare apartamente este în general cuprins între 80 euro şi 150 euro exclusiv TVA. Aceasta gamă de preţuri se aplică pentru apartamente normale de la 1 cameră la 4 camere. Pentru apartamentele foarte mari sau de lux, preţul poate creşte uşor.


 

EVALUARE APARTAMENTE ONLINE

Activ Property Services oferă posibilitatea, ca şi la celelalte tipuri de evaluări imobiliare online, că cererea şi determinarea scopului evaluării să poate fi transmisă de Beneficiar către noi atât prin email, cât şi prin intermediul aplicaţiilor video web ca Skype sau ZOOM, iar primirea datelor necesare realizării raportului de evaluare să se poate realiza cu uşurinţă prin intermediul programelor web de transfer.

Pentru predarea şi susţinerea în fata Beneficiarului a rapoartelor de evaluare apartamentelor online, se se pot folosii aceleaşi metode web video sau de transfer de date consacrate.

Pentru realizarea rapoartelor de evaluare, principalele surse de informare sunt: www.imobiliare.ro, www.olx.ro, www.storia.ro sau www.publi24.ro

 
 
Scroll to Top