Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

EVALUARE PENTRU CEA MAI BUNĂ UTILIZARE (CMBU)


Scop şi utilizare:

Studiul pentru cea mai bună utilizare reprezintă o etapă de prefezabilitate pentru determinarea celei mai bune utilizări ale unui teren liber sau construit. Acest tip de produs analizează scenarii alternative de utilizare, care să fie fizic posibile, legal permise, fezabile financiar şi maxim productive, acestea fiind şi cele 4 atribute de bază ale analizei CMBU.

Acest produs complex este utilizat de obicei în legătură cu o decizie de dezvoltare sau achiziţie educată, ce analizează pe baza unor date şi tendinţe existente culese din piaţă, utilizări posibile care au ca scop maximizarea valorii proprietăţii.Domeniile pentru care facem analiza:

Studiul CMBU poate fi utilizat în toată gama de dezvoltări imobiliare, solicitările fiind cu precădere în domeniul dezvoltărilor rezidenţiale de densitate (blocuri de locuinţe), parcuri comerciale, clădiri de birouri sau hoteluri.

 
Scroll to Top