Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

STUDII DE FEZABILITATE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

STUDII DE FEZABILITATE


 
Studii de oportunitate

Studiul de fezabilitate are ca scop analiza tehnică și financiară a unui proiect de investiții.

În studiile de fezabilitate sunt analizate soluțiile constructive, de marketing și de management, precum și cele tehnologice. Ca urmare a analizei impactului proiectului respectiv, în funcție de soluțiile tehnice identificate și a analizei factorilor economici este determinat potențialul proiectului.

De asemenea, în studiile de fezabilitate sunt analizate resursele materiale, umane și financiare necesare finalizării investiției în parametrii optimi, care să răspundă tuturor cerințelor.

Analiza financiară este axată pe evidențierea a trei scenarii, pesimist, realist și optimist. Aceste trei scenarii sunt obținute prin modificarea parametrilor financiari care au o volatilitate ridicata, respectiv preturi de vânzare sau închiriere, costul materiilor prime și al materialelor, și altele.

În cadrul studiului de fezabilitate sunt analizate punctele tari, slabe, oportunitățile și riscurile asociate investiției (analizat SWOT) atât intrinsec cât și prin identificarea factorilor externi care ar putea influența implementarea cu succes a investiției.

Studiile de fezabilitate sunt de obicei necesare investitorilor care vor să maximizeze performanța financiară a proiectelor pe care le dezvoltă.


 
DORESC OFERTĂ
 
 
Scroll to Top