Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE SPAŢII COMERCIALE DE STRADĂ

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE SPAŢII COMERCIALE DE STRADĂ


 
Evaluare magazine de strada

Evaluarea spaţiilor comerciale de stradă este realizată de evaluatorii Activ Property Services cu ajutorul consultanţilor imobiliari din departamentul de retail al firmei.

Evaluarea spaţiilor comerciale de stradă este cea mai solicitată evaluare imobiliară din categoria evaluări spaţii comerciale. Spaţiile comerciale tip magazin de stradă sunt în general amplasate la parterul sau parterul + mezaninul blocurilor de apartamente sau a clădirilor de birouri.

Baza de informaţii este relativ largă, dar necesită experienţă din partea experţilor evaluator, care trebuie să înțeleagă cât mai bine piaţa chiriilor şi a tranzacţiilor cu acest tip de proprietate. Având în vedere că se foloseşte pe lângă metoda comparaţiilor şi metoda capitalizării veniturilor, înţelegerea evoluţiei chiriilor, caracteristicile amplasamentului, cât şi dezvoltarea urbană a oraşului, sunt elemente foarte importante în determinarea valorii de piaţă şi a redactării corecte a raportului de evaluare.

Ca şi evaluările pentru celelalte tipuri de proprietăţi comerciale, solicitările principale au ca scop:

  1. Evaluarea sau re-evaluarea în vederea creditării
  2. Evaluare în vederea impozitării
  3. Evaluare pentru scop intern

DORESC OFERTĂ

 

RAPORT DE EVALUARE SPAţIU COMERCIAL

Rapoartele de evaluare pentru spaţii comerciale de tipul “magazin de stradă” realizate de evaluatorii noştri ANEVAR sunt cuprinse între 200 euro şi 400 euro + TVA per proprietate.

Sursele principale de informaţii sunt www.spatii-comerciale-romania.ro şi www.imobiliare.ro.Preţurile rapoartelor de evaluare imobiliară de mai sus sunt aplicabile spaţiilor de vânzare sau creditate în mod curent pe piaţa românească şi depind foarte mult de amplasamentul şi suprafaţa construită.

 
 
Scroll to Top