Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE TERENURI AGRICOLE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE TERENURI AGRICOLE


 
Evaluare Terenuri Agricole

Evaluarea de terenuri agricole este un tip de evaluare foarte solicitat. Raportul de evaluare analizează elementele specifice ale terenurilor, pornind de la amplasamentul terenului, suprafaţa şi gradul de comasare, precum şi categoria de fertilitate a solului.

În general terenurile agricole sunt evaluate prin abordarea prin piaţă sau prin venit, acolo unde există un istoric al producţiei la hectar şi al vânzărilor anuale.

Cel mai des, evaluările terenurilor agricole sunt solicitate în cadrul companiei noastre pentru scopul creditării bancare şi pentru scop intern sau vânzare – cumpărare.

DORESC OFERTĂ

Preţul ofertat de Activ Property Services pentru un raport de evaluare pentru terenuri agricole este cuprins între 200 euro şi 600 euro exclusiv TVA.

Evaluările terenurilor includ în toate situaţiile inspecţia imobilului de către evaluatorii noştri ANEVAR.

Sursele noastre principale de informare în vederea realizării raportului de evaluare sunt: www.terenuri-vanzare-romania.ro, www.imobiliare.ro, www.olx.ro, www.storia.ro sau www.publi24.ro


 

RAPORTUL DE EVALUARE TEREN

Raportul de evaluare teren utilizează pentru estimarea valorii de piaţă abordarea prin piaţă – metoda comparaţiilor. Această metodă este cea mai utilizată de către evaluatorii noştri autorizaţi pentru că oferă cea mai mare acurateţe în evaluarea terenului.

 
 
Scroll to Top