Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE IMOBILIARĂ

Regulated by RICS
TCN Worldwide

STUDII DE OPORTUNITATE


 
Studii de oportunitate

Studiile de oportunitate sunt de cele mai multe ori solicitate de proprietari sau dezvoltatori imobiliari de terenuri intravillane care doresc construirea unori proiecte imobiliare rezidenţiale, comerciale, industriale sau mixte.

Departamentul de evaluări al Activ Property Services realizează, la cerere, astfel de studii de oportunitate ce stau la baza fundamentării dezvoltării oricăror proiecte imobiliare. Acest tip de studiu necesită o experienţă foarte mare în domeniul imobiliar, atât din punct de vedere al cunoaşterii cererii şi ofertei, cât şi accesul la informaţii relevante despre chirii şi preţuri de vânzare. O cooperare foarte strânsă cu agenţii imobiliari ANEVAR specializaţi pe rezidenţial şi comercial este o cerinţă imperios necesară pentru determinarea cât mai realistă a oportunității imobiliare dacă aceasta există.

Studiile de oportunitate sunt solicitate atât de băncile finanţatoare cât şi de noii parteneri finanţatori în proiectul dorit. Acestea sunt parte integrantă din elementul de fundamentare al finanţării numit „studiu de fezablitate”.

Preţul unui studiu de oportunitate porneşte de la 500 – 700 Euro + TVA pentru o dezvoltare imobiliară rezidenţială de tip complex de blocuri, şi poate ajunge la 2.000 – 3.000 euro + TVA, pentru dezvoltări imobiliare complexe cu utilizare comercială tip „centru comercial” sau dezvoltări mixte de tipul „rezidenţial & comercial & hotel”.


 
DORESC OFERTĂ
 
 
Scroll to Top