Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

ANALIZE DE PIAȚĂ


Raportul de piață - România, Martie 2019

Piaţa imobiliară va înregistra în 2019 livrarea unui stoc nou de proprietăţi comerciale (retail, birouri, industriale) de aproape 2 milioane m2, în crestere cu 37% faţă de anul trecut, conform raportului anual de piaţă lansat de Activ Property Services.

Citește mai departe...

Raportul de piață - România, Aprilie 2018

Piaţa imobiliară a înregistrat o evoluţie spectaculoasă în 2017, cu volume record de activitate în sectorul industrial şi cel de birouri, cerere record în majoritatea segmentelor şi cresterea gradului de ocupare. Nivelul chiriilor a fost în general stabil, cu uşoare creşteri în piaţa spaţiilor comerciale şi segmentul industrial, în timp ce preţurile rezidenţiale s-au apreciat în medie cu 10%.

Citește mai departe...

Raportul de piață - România, Primăvara 2017

Raportul evoluției pieței imobilare din România, pentru anul 2016.

Piața imobiliară din România a înregistrat anul trecut cel mai rapid ritm de dezvoltare din ultimii 5-7 ani. Dezvoltatorii și-au intensificat activitatea în toate sectoarele imobiliare, încercând să fructifice condițiile pozitive ale pieței și cererea în creștere.

Citește mai departe...

Romania Marketbeat - Primavara 2016

Raport anual de piata, incluzand evolutia sectorului imobiliar din Romania in 2015.

Citește mai departe...

Romania Snapshot Q3 2015

Evolutia pietei imobiliare din Romania in trimestrul al III-lea din 2015.

Citește mai departe...

Scroll to Top