Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE TERENURI INTRAVILAN

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE TERENURI INTRAVILAN


 
Evaluare Terenuri Comerciale

Evaluarea terenurilor intravilane, sau construibile, este o evaluare complexă care are în vedere atât nivelul preţurilor din piaţă la momentul evaluării, cât şi potenţialul de dezvoltare al acestora.

Evaluarea terenului intravilan pentru dezvoltare comercială presupune cunoaşterea indicatorilor de urbanism pentru terenul evaluat, în vederea estimării unui proiect potenţial de dezvoltare.

Pe lângă abordarea prin piaţă, evaluatorul ANEVAR poate determina categoriile de costuri şi de venituri pentru a estima valoarea reziduală a terenului în ipoteza dezvoltării unui proiect rezidenţial sau comercial, în funcţie de utilizarea permisă conform certificatului de urbanism valabil.

DORESC OFERTĂ

Preţul rapoartelor de evaluare ofertat de compania noastră pentru un teren intravilan pentru dezvoltări comerciale sau rezidenţiale este cuprins între 200 euro şi 600 euro exclusiv TVA. Evaluările terenurilor includ în toate situaţiile inspecţia imobilului de către evaluatorii noştri ANEVAR.


 

AGREĂRILE NOASTE BANCARE

ACTIV PROPERTY SERVICES este agreată ca expert evaluator imobiliar de către mai multe bănci comerciale din România. Principalele bănci cliente firmei noastre sunt:

  1. UNICREDIT BANK România – creditare imobiliară
  2. BRD Societe Generale – creditare imobiliară
  3. ALPHA BANK România – creditare imobiliară
  4. FIRST BANK România (fost Piraeus Bank) – scop intern şi creditare imobiliară
  5. CREDIT AGRICOLE România – scop intern şi creditare imobiliară
  6. Banca Comercială Română – scop intern şi în curs de acreditare pentru creditare imobiliară
  7. Intesa Bank – scop intern

 
 
Scroll to Top