Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUĂRI IMOBILIARE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUAREA CELEI MAI BUNE UTILIZĂRI (C.M.B.U.)


 

Evaluarea Celei mai Bune Utilizări este aplicabilă atât clădirilor existente, cât şi proiectelor viitoare ce pot fi construite pe un teren pretabil pentru dezvoltare imobiliară.

Aşa cum este definită de Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România ANEVAR: “ CMBU – Cea Mai Bună Utilizare a unei proprietăţi imobiliare este un concept economic care măsoară interacţiunea a patru criterii: permisibilitatea legală, posibilitatea fizică, fezabilitatea financiară şi profitabilitatea maximă - GHID METODOLOGIC DE EVALUARE”

Evaluatorii Activ Property Services au experienţa necesară realizării acestui tip de evaluare ce presupune cunoștințe temeinice de legislaţie în domeniul construcţiilor, de piaţă imobiliară în toate sectoarele ei de activitate, şi o stăpânire foarte bună a analizei financiare necesară determinării fezabilității proiectului.

Aceast tip de evaluare proprietăţi imobiliare este solicitat cel mai adesea de dezvoltatori imobiliari sau mari proprietari de clădiri cu funcţiuni mixte ce doresc să maximizeze veniturile generate de imobilele pe care le posedă. Se analizează de cele mai multe ori fezabilitarea comercială şi cea financiară pentru conversii de clădiri de la o funcţiune existentă la o alta mai profitabilă.


 
Evaluare cea mai buna utilizare
Conversie clădire comercială în spații de birouri
Evaluare cea mai buna utilizare
Conversie clădire comercială în spații de birouri
Evaluare cea mai buna utilizare
Conversie clădire comercială în spații de birouri

 
DORESC OFERTĂ
 
 
Scroll to Top