Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE HOTEL

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE HOTELURI


 
Evaluare Hoteluri

Evaluarea unui hotel este utilizata de obicei pentru scopul garantării bancare, tranzacţionării sau pentru evaluarea periodică pentru stabilirea valorii impozabile.

Evaluarea hotelului este o evaluare specializată pentru care experienţa şi calificarea sunt esenţiale, astfel că unul dintre evaluatorii acreditaţi ANEVAR, angajaţi ai Activ Property Services are calificare de „Manager de hotel şi structuri de cazare” recunoscută la nivel naţional, fapt ce ne permite să avem o abordare în cunoştinţă de cauză a acestor evaluări imobiliare complexe.

Evaluatorul imobiliar efectuează o analiză a istoricului de venituri şi cheltuieli pe categorii (cazare, restaurant, evenimente, spa, etc) pentru a modela un model predictiv cu o acurateţe cât mai ridicată.

Departamentul de evaluare al Activ Property Services a efectuat un număr semnificativ de evaluări pentru lanţuri hoteliere internaţionale cât şi locale, atât pentru scopul garantării împrumutului, cât și pentru stabilirea valorii impozabile a clădirilor sau pentru tranzacţionare.

Ca şi în cazul celorlalte tipuri de imobile, solicitările pentru evaluarea hotelurilor sau a pensiunilor vin atât din partea persoanelor fizice cât şi din partea persoanelor juridice.

DORESC OFERTĂ

 

EVALUARE HOTEL ONLINE

Compania noastră oferă posibilitatea, ca şi la celelalte tipuri de evaluări imobiliare online, ca instrucţiunile şi determinarea scopului evaluării să se poate realiza între Beneficiar şi noi atât prin email, cât şi prin intermediul aplicaţiilor video web ca Skype sau ZOOM, iar colectarea datelor necesare redactării raportului de evaluare se poate realiza cu uşurinţă prin intermediul aplicaţiilor web de transfer.

Pentru realizarea rapoartelor de evaluare, câteva din sursele noastre principale de informare includ www.hvs.com, www.rhn.ro, Ghiduri de evaluare TEGOVA, www.booking.com, str.com, etc


 

PREŢ EVALUARE HOTEL

Preţurile indicative pentru evaluarea unui hotel la standardele ANEVAR sunt în funcţie de categoria acestuia. In cazul evaluarii unui hotel de 2 stele pentru credit ipotecar, preţ indicativ este de 400 euro + TVA si poate ajunge la 2.000 euro + TVA pentru hoteluri de 4 şi 5 stele. Pentru un raport de evaluare a unui hotele de 2 stele pentru impozitare preţ indicativ 300 euro + TVA si poate ajunge la 1.500 euro + TVA pentru hoteluri de 4 şi 5 stele.


 

AGREĂRILE NOASTE BANCARE

ACTIV PROPERTY SERVICES lucrează în mod curent şi este agreată ca evaluator autorizat pentru mai multe bănci comerciale din România, printre care UNICREDIT BANK România, BRD Societe Generale, ALPHA BANK România, FIRST BANK România (fost Piraeus Bank).

 
 
Scroll to Top