Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE SPAŢII COMERCIALE INDEPENDENTE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE SPAŢII COMERCIALE INDEPENDENTE


 
Evaluare magazine independente

Evaluarea spaţiilor comerciale independente se aplică magazinelor de tip “supermarket” sau “bricolaj” sau alte tipuri de “supermagazine”.

Aceste tipuri de magazine au cunoscut o dezvoltare foarte mare în ultimii 20 ani în toate marile oraşe şi în toate oraşele reşedinţă de judeţ. Pătrunderea acestor clădiri cu destinaţii de „supermarket”, „magazine de haine” sau „bricolaj” în zona rurală a României a devenit din ce în ce mai vizibilă în ultimii 5 ani.

Evaluatorii imobiliari ai Activ Property Services realizează destul de des rapoarte de evaluare imobiliară pentru această categorie de spaţii comerciale. Experţii noştri ANEVAR realizează evaluare a spaţiilor comerciale pentru persoane fizice sau juridice.

Este o categorie a evaluărilor comerciale care necesită o cunoaştere foarte bună a sistemului constructiv al acestor tipuri de clădiri, cât şi o înţelegere consistenţă a cererii şi ofertei şi a chiriilor pentru aceste utilizări.

Mai mult, un expert evaluator trebuie să înţeleagă metode de analiza de tipul „zone de clienţi potenţiali” sau „catchment area” în engleză.

DORESC OFERTĂ

 

PREŢUL RAPORTULUI DE EVALUARE

Preţul indicativ pentru rapoartele de evaluare realizate de evaluatorii nostri ANEVAR pentru spaţiile comerciale de tipul “magazin independent” este cuprins între 400 euro şi 800 euro + TVA per proprietate. Raportul de evaluare spaţii comerciale persoane fizice sau juridice se face cu inspecţia proprietăţii şi durează în general minim 5 zile lucrătoare.

Sursele principale de informaţii sunt www.spatii-comerciale-romania.ro şi www.imobiliare.ro.

 
 
Scroll to Top