Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE HALE INDUSTRIALE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE HALE DE PRODUCŢIE


 

Evaluarea halelor de producţie este o evaluare complexă ce presupune cunostiinte de detaliate atât despre sistemul constructiv, cât despre instalaţiile şi echipamentele folosite. Activitatea de producţie din România se desfăşoară încă în foarte multe clădiri vechi, de multe ori din beton şi zidărie, cu instalaţii depăşite tehnologic. În ultimii 10 ani stocul spaţiilor de producţie moderne a crescut semnificativ pe tot cuprinsul ţării, iar în momentul de fata cererea de facilităţi de producţie fiind aproape exclusiv pentru clădiri moderne, cu certificări ISU şi HVAC economic.

Evaluare Hale Producție

Cererea de hale de producţie din partea companiilor internaţionale a adus în România mai mulţi dezvoltatori imobiliari străini care şi-au axat investiţiile în jurul principalelor noduri de infrastructură din zonele Timişoara & Arad, Sibiu, Braşov, Bucureşti & Ploieşti sau Cluj & Turda.

Rapoartele de evaluare pentru hale de producţie sunt relativ complexe şi necesită din partea experţilor evaluatori o cunoastre foarte bună a sistemelor constructive şi a tehnologiei echipamentelor şi instalaţiilor folosite. Ca şi în cazul halelor de prodictie şi a clădirilor de birouri, contractele de închiriere sunt complexe şi presupun termeni comerciali de factură europeană.

Echipa de evaluatori ANEVAR ai departamentului de evaluare imobiliara al Activ Property Services au experienta necesara realizarii evaluarilor imobiliare pentru orice tip de hala de productie.

Rapoartele de evaluare au un preţ între 400 euro şi 600 euro exclusiv TVA pentru hale de producţie de mărime mică şi medie. Pentru hale mari sau cu instalaţii complexe, preţul unui raport urmează a fi determinat în urma analizei documentelor de proprietate.

 
 
Scroll to Top