Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE ECHIPAMENTE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE ECHIPAMENTE


 
Evaluare Echipamente

Evaluarea echipamentelor este specifică oricărei ramuri industriale, fiind utilizată pentru activităţi conexe proceselor principale.

Evaluarea echipamentelor este uzuală pentru garantarea împrumutului şi în cadrul tranzacţiilor.

Evaluatorii autorizaţi ANEVAR evaluează echipamentele conform prevederilor Standardelor de Evaluare a Bunurilor respectiv GEV 620 - Evaluarea bunurilor mobile de natura maşinilor, echipamentelor, instalaţiilor şi stocurilor.

DORESC OFERTĂ

 

PREŢ EVALUARE ECHIPAMENTE

Preţurile pentru evaluarea echipamentelor se calculează în baza orelor alocate de evaluatorul autorizat ANEVAR pentru încheierea întregului proces de evaluare ce are ca rezultat final raportul de evaluare al bunului mobil.

Preţurile evaluărilor sunt mai mici pentru categoriile de bunuri mobile de larg consum sau pentru care există o piaţă bine definită, respectiv autoturisme, echipamente IT.

În cazul echipamentelor cum ar fi instalaţii complexe din industrie, energie sau chiar agricultură, preţul evaluare este sensibil mai mare.

Preţurile indicative pentru evaluarea echipamentelor atât pentru creditate cât şi pentru raportare financiară este 100 şi 150 Euro + TVA per bun mobil.

Pentru evaluările unui număr mare de bunuri mobile, Activ Property Services oferă discounturi de până la 30% din preţul evaluării pentru un singur bun mobil, discounturi ce pot fi cumulate şi cu alte reduceri pentru evaluări recurente.

 
 
Scroll to Top