Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE HALE INDUSTRIALE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE HALE DEPOZITARE


 
Evaluare Hale Depozitare

Evaluarea halelor de depozitare este cel mai comun tip de evaluare a proprietăţilor industriale, acest model de construcţie fiind cel mai răspândit pe tot cuprinsul ţării. Stocul halelor de depozitare moderne s-a mărit semnificativ în ultimii 10 ani în toate oraşele importante ale ţării.

Halele moderne de depozitare au fost dezvoltate atât de companii româneşti, în mare parte pentru uz propriu, dar şi în vederea închirierii, cât şi de dezvoltatori internaţionali, îndeosebi în vederea închirierii. În prezent, în principalele concentrări de hale industriale din Timişoara & Arad, Sibiu, Braşov, Bucureşti & Ploieşti sau Cluj & Turda, stocul de hale a fost dezvoltat de dezvoltatorii internaţionali.

Rapoartele de evaluare pentru hale de depozitare au o complexitate normală, dar pentru a folosi metoda capitalizării veniturilor este necesar ca evaluatorul imobiliar să cunoască bine piaţa spaţiilor industriale, atât ca raport dintre cerere şi ofertă, cât şi a nivelului chiriilor şi tendinţa acestora. Ca şi în cazul clădirilor de birouri, contractele de închiriere sunt complexe şi presupun termeni comerciali de factură europeană.

Preţul unui raport de evaluare se încadrează între 200 euro şi 600 euro exclusiv TVA pentru hale de depozitare de mărime mică şi medie.

DORESC OFERTĂ
 
 
Scroll to Top