Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE CLĂDIRI DE BIROURI

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE CLĂDIRI DE BIROURI


 
Evaluare Clădiri de Birouri

Evaluarea clădirilor de birouri este în general solicitată pentru creditare imobiliară sau pentru determinarea valorii impozabile în vederea impozitării, iar proprietarii sunt de cele mai multe ori persoane juridice.

Evaluatorii ANEVAR din cadrul departamentului de evaluări al Activ Property Services au o experienţă îndelungată în inspectarea şi redactarea acestor tipuri de rapoarte pentru evaluări imobiliare.

Experţii evaluatori trebuie să cunoască foarte bine piaţa spaţiilor de birouri, din punct de vedere al raportului dintre cerere şi ofertă, gradul de ocupare şi nivelul chiriilor din acest domeniu.

În oraşele capitale de regiune şi mai ales în Bucureşti, clădirile de birouri importante sunt deţinute de fonduri de investiţii sau dezvoltatori internaţionali care au introdus termeni comerciali europeni în contractele de închiriere pentru astfel de imobile. Aceştia trebuie să fie cunoscuţi de evaluatorii imobiliari.

DORESC OFERTĂ

 

PREŢUL EVALUĂRII

Preţul rapoartelor de evaluare pentru clădiri de birouri variază semnificativ în funcţie de aria construită desfăşurată a clădirii şi clasa de calitate a acesteia, clasele superioare conţinând instalaţii şi echipamente speciale. În general, preţurile solicitate de firma noastră sunt între 400 euro exclusiv TVA pentru o clădire de birouri mică cu un singur chiriaş, până la 1.500 euro exclusiv TVA pentru clădiri mari de birouri cu mai mulţi chiriaşi.

Evaluarea clădirilor de birouri se face cu inspecţia proprietăţii şi durează în general între 3 - 5 lucrătoare.

Sursele principale de informaţii sunt www.spatii-de-birouri.ro şi www.imobiliare.ro.

 
 
Scroll to Top