Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE PROPRIETĂŢI SPECIALIZATE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE PARC EOLIAN


 
Evaluare Parc Eolian

Evaluarea unui parc eolian presupune o cunoaştere în detaliu a activităţii şi caracteristicilor tehnice şi economice ale exploatării eoliene. Fiind proprietate generatoare de afaceri (PGA), evaluarea parcului eolian presupune urmărirea performanţelor financiare ale parcului şi a producţiei livrate în Sistemul Energetic Naţional (SEN) prin pieţele reglementate ANRE.

Cele mai importante aspecte în evaluarea unui parc eolian sunt cele legate de categoria veniturilor realizate fie din vânzare pe pieţele specifice şi a activităţii de vânzare a certificatelor verzi, fie din activităţile de vânzare-cumpărare prin intermediul brokerilor de energie.

Evaluatorii Activ Property Services au efectuat o multitudine de evaluări ale unor parcuri eoliene de dimensiuni medii şi mari, atât pentru scopul garantării bancare, cât şi pentru scopul impozitării pe clădiri conform GEV 500.

DORESC OFERTĂ
 
 
Scroll to Top