Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluări mobiliare

EVALUARE APARTAMENTE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

EVALUARE BLOCURI


 
Evaluare Bloc Apartamente

Evaluarea blocurilor de locuinţe este utilizată în general de către dezvoltatorii imobiliari în legătură cu garantarea unui împrumut. Evaluatorul estimează valoarea de piaţă pentru fiecare tip de apartament şi apoi o extrapolează pentru restul apartamentelor, ţinând cont de diferenţele de suprafeţe care pot apărea la balcoane sau terase.

În anumite situaţii, evaluatorului i se poate solicita şi o evaluare care să scoată în evidenţă valoarea de sinergie, respectiv situaţia în care valoarea de piaţă a blocului este mai mare decât suma valorilor de piaţă a apartamentelor din blocul respectiv. Compania noastră autorizatăANEVAR a efectuat numeroase evaluări de blocuri de locuinţe atât pentru scopul garantării împrumutului, pentru tranzacţionare sau pentru stabilirea valorii impozabile.

Preţul rapoartelor de evaluare pentru blocuri de apartamente pornește de la 800 euro exclusiv TVA. Aceasta gamă de preţuri se aplică pentru blocuri de apartamente normale cu regim de înălţime de la P+4 până la P+10. Pentru blocuri de apartamente cu multe scări de intrare sau cu regim de înălţime mai mare, preţul poate creşte uşor.

DORESC OFERTĂ

 

AGREĂRILE NOASTE BANCARE

ACTIV PROPERTY SERVICES lucrează în mod curent şi este agreată ca evaluator autorizat pentru mai multe bănci comerciale din România. Principalele agreări/colaborări pe care le avem sunt:

  1. UNICREDIT BANK România – creditare imobiliară
  2. BRD Societe Generale – creditare imobiliară
  3. ALPHA BANK România – creditare imobiliară
  4. FIRST BANK România (fost Piraeus Bank) – scop intern şi creditare imobiliară
  5. CREDIT AGRICOLE România – scop intern şi creditare imobiliară
  6. Banca Comercială Română – scop intern şi în curs de acreditare pentru creditare imobiliară
  7. Intesa Bank – scop intern

 
 
Scroll to Top