Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluare Imobiliară

EVALUARE PENTRU GARANTARE

Regulated by RICS
TCN Worldwide

BLOG




Evaluare pentru garantare - First Bank, un partener de încredere

Activ Property Services este una dintre cele mai mari companii imobiliare din România. Compania noastră a fost partenerul local al Cushman & Wakefield timp de 20 de ani (1996-2016) și parte a rețelei internaționale GVA Worldwide între 2018-2019. Începând din aprilie 2020 suntem o companie membră a TCN Worldwide, una dintre principalele organizații internaționale de consultanți imobiliari în segmentul comercial.

Avem o echipă de profesioniști care oferă o gamă completă de serivicii imobiliare, cum ar fi: Evaluare proprietăți imobiliare, Monitorizare dezvoltări comerciale, industriale și rezidențiale, Servicii de consultanță imobiliară, Evaluari proprietăți imobiliare și bunuri mobile, Studii de piață.

Linia de business reprezentată de Evaluarea pentru garantare (Banci) și Servicii Generale, este un serviciu personalizat de evaluare imobiliară, evaluări reglementate în România și în concordanță cu standardele ANEVAR, în timp ce Monitorizarea dezvoltării este un serviciu specializat care are ca scop identificarea și cuantificarea riscurilor asociate unei dezvoltări imobiliare, pentru a proteja interesele clientului și pentru a asigura atingerea obiectivelor propuse. Fiecare proiect de monitorizare este unic, atât prin caracteristicile fizice ale construcției propuse cât și prin condițiile geografice și economice. Echipa noastră oferă serviciul de monitorizare pe întreg teritoriul țării.

Unul din principali noștri parteneri, pe aceste linii de business, este First Bank, cu care am dezvoltat pe parcursul anilor mai multe colaborări în domeniul evaluarilor dar și servicii conexe precum monitorizări de proiecte și studii de piață.

First Bank SA este o societate pe acțiuni administrată în sistem unitar, cu sediul social în București. First Bank (anterior Piraeus Bank Romania) este deținuta majoritar de fondul de investiții american J.C. Flowers & Co. Banca a fost achiziționată de la grupul grec Piraeus Bank în 2018, de firma J.C. Flowers & Co., BERD și conducerea băncii. First Bank oferă o gamă largă de produse și servicii adresate atât clienților locali cât și celor internaționali, incluzând activități de retail, IMM și corporate banking.

First Bank operează prin intermediul a 59 de sucursale și are aproximativ 130.000 de clienți activi. Printre clienții comuni cu care am dezvoltat acest parteneriat se află Agroindustriala Bacău, Auto Italia unde au fost necesare specializările EPI, evaluarea proprietății imobiliare, dar și alții precum Fedarom, GreenBau sau Saehewa unde a fost necesară experiența noastră în evaluarea bunurilor mobile, specializarea EBM.

De asemenea am asistat cu succes, dezvoltatorul Conest din Iași, încă din faza de evaluare pentru achiziție până la recepționarea proiectului Evolution, ce cuprinde un număr de 650 de apartamente și spații comerciale la parter de bloc sau a proiectului Conest Dacia Residence unde regăsim un complex rezidențial format din 3 blocuri de locuințe cu câte 2 tronsoane, cu regim de înălțime P+6E+E retras, cu un total de 319 apartamente și 353 locuri de parcare.

Printre alte proiecte de monitorizare, finalizate cu succes sunt Synergy, Ozana Residence, Olimp Company și alții.

Modalitatea de lucru cu First Bank se bazează pe respect și încredere reciprocă și este foarte facilă pentru ambele părți. Apreciem faptul că raportele sunt acceptate pe formatul nostru digital, format de o calitate foarte ridicată, care respectă standardele ANEVAR și care înainte de livrare trec printr-un proces intern de verificare a calității.

Solicitările persoanelor fizice pentru credite imobiliare sunt însoțite de obicei de un raport de evaluare, bineînteles după alegerea proprietății dorite. Rapoartele de evaluare adresate persoanelor fizice, pentru proprietățile rezidențiale, se lucrează de către echipa Activ Property Services pe modelul propriu de raport, după care acesta se încarcă pe platforma băncii, platformă numită Ipotecarium. Un accent deosebit se pune pe sinteza evaluării pentru garantare care conține principalele informații, valori și date de referință ale evaluării.

Scroll to Top