Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluare Imobiliară

EVALUĂRI TERENURI

Regulated by RICS
TCN Worldwide

BLOG


Evaluări terenuri

Inca de la inceputul activitatii noastre in domeniul evaluarilor imobiliare ne-am angajat sa oferim servicii de inalta calitate si sa pastram cea mai buna relatie cu clientii nostri. Mesajul de mai jos este cadoul primit de la unul dintre dintre partenerii nostri cu ocazia aniversarii a 30 de ani de activitate.

Multumim pentru incredere!

“ La un moment dat în viață, cu toții ne gândim la o schimbare majoră pentru noi, fie că este vorba de stabilirea într-o nouă locuință, una căreia noi să ii fim proprietari, fie că este vorba despre deschiderea unei afaceri. Pentru această “mutare” importantă pentru noi, întotdeauna avem nevoie de un spațiu unde să ne stabilim și să incepem procesul de împlinire a visului nostru. Astfel, suntem nevoiți să achiziționăm un teren, iar pentru acest lucru, soluția ideală, din toate punctele de vedere, este Activ Property Services S.R.L.

Înainte de a-ți prezenta metodologia prin care Activ Property Services S.R.L. excelează în acest domeniu și conceptele prin care devine soluția ideală pentru tine, îți voi spune ce anume presupune, de fapt, evaluarea unui teren.Tipuri de evaluări terenuri

După cum se știe, evaluarea terenurilor este împărțită în două mari categorii și anume: evaluarea terenurilor intravilane și evaluarea terenurilor extravilane. Cel mai des întâlnite solicitări sunt făcute pentru evaluarea unui teren intravilan, loc ideal pentru un domiciliu sau spațiu destinat dezvoltării unei afaceri.Metodologia adoptată în realizarea evaluării

Activ Property Services S.R.L. s-a adaptat rapid și foarte eficient de-a lungul anilor, astfel încât, întotdeauna a adus îmbunătățiri serviciului oferit ce presupune evaluarea unui teren, clientul fiind mereu îndrumat către cea mai buna alegere, cu un efort minim din partea acestuia, evaluatorul Activ Property Services S.R.L. făcând toate centralizările de informații culese din piață, urmând să fie comunicate mai departe.

Metoda folosită pentru estimarea valorii de piață a unui teren este abordarea prin metoda comparațiilor, fiind cea mai indicată abordare și oferindu-ne, nouă, informații de cea mai mare acuratețe în evaluarea terenului solicitat.Ce înseamnă evaluarea unui teren

Cu siguranță ești curios ce anume presupune procesul unei evaluări și o să îți spun, pe scurt, menționez că tot ce am învățat este dupa interacțiunea cu Activ Property Services S.R.L. și digerând informația oferită de ei.

În primă instanță, poate că nu sună ca fiind ceva foarte greu de făcut, însă pentru obținerea unui rezultat optim pentru noi, clienții, ajunge să devină un lucru complex.

În principiu, evaluarea unui teren are ca obiectiv compararea tuturor prețurilor la nivel de piață la momentul efectuării acesteia, dar presupune și un factor de potențial de dezvoltare al terenului, adică cunoașterea indicatorilor de urbanism, pentru a ajunge la îndeplinirea scopului nostru, pentru ca la fel cum eu și tu suntem în căutarea soluției din care să aducem un plus maxim de valoare alegerii pe care urmează să o facem, în aceeași situație se regăsesc și alți oameni, eu o privesc ca fiind ceva competitiv.

Așadar, obținerea unei soluții foarte bine culeasă și privită ca fiind o alegere importantă atât de noi, cât și de către evaluator, care trebuie să fie serios și implicat în parcurgerea studiului de caz, poate că mai mult decât noi.

Recomandarea mea se îndreaptă către Activ Property Services S.R.L., cu care am luat legătura prin intermediul website-ului destinat evaluărilor de terenuri, și încă de la prima interacțiune am fost foarte plăcut surprins de serviciile prestate de ei si de rapiditatea si transparenta oferite de acestia pentru solicitarea facuta.Relația utilizator-website

Răsfoind pentru o vreme serviciile acestora, după ce am luat legătura cu unul dintre evaluatori, mi-am petrecut ceva timp și am observat că acoperă o plajă mare, daca nu chiar completă, în ceea ce privește domeniul cu pricina, de la evaluări de terenuri, la evaluări spații comerciale, evaluări apartamente, evaluări imobile birouri, evaluări hoteluri și până la evaluări făcute pentru proprietăți specializate.

Faptul că expun toate informațiile la îndemâna oricărui vizitator, pentru mine denotă seriozitate și profesionalism. Totul se petrece fără ca noi să fim nevoiți să ne deplasăm, totul se petrece online!

Activ Property Services S.R.L. ne oferă posibilitatea ca tot procesul de evaluare a unui teren să fie realizat prin mediul online, atât prin email, cât și prin intermediul aplicațiilor de tip Zoom sau Skype, iar fișele de raportare cu informațiile colectate de evaluatori să ne fie trimise prin utilizarea mediului online, prin metode de transfer de date populare. Cel mai ușor le putem vizitapagina de contact, pentru a lua legătura cu unul dintre specialiștii lor.

Un alt factor temeinic de încredere pentru mine a fost portofoliul cu studiile de caz și experiența de care dau dovadă, activiști in domeniu de 30 de ani, timp în care au pus pe hârtie tot ce înseamnă metodologia domeniului, fapt pe care îl putem accesa pe pagina de blog.

Toate acestea fiind spuse, Activ Property Services S.R.L. m-a impresionat din toate punctele de vedere, cu siguranță este alegerea optimă pentru serviciile de evaluări de terenuri și nu numai. Îmi susțin recomandarea cu toată încrederea pe care mi-au câștigat-o prin profesionalismul de care dau dovadă și experiența avută cu ei.

M.D – Director Dezvoltare „

Scroll to Top