Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluare Imobiliară

EVALUARE IMOBILIARĂ

Regulated by RICS
TCN Worldwide

COMUNICATE


ACTIV PROPERTY SERVICES ANUNȚĂ NUMIREA LUI CRISTIAN NEGREA ÎN FUNCȚIA DE MANAGER AL DEPARTAMENTULUI DE EVALUĂRI ȘI STUDII

Cristian Negrea, noul Head of Valuation & Advisory al firmei de consultanță imobiliară Activ Property Services, are peste 13 ani de experiență în evaluarea proprietăților imobiliare, în companii internaționale precum: Century 21, CBRE, JLL, Cushman&Wakefield.

A absolvit Academia de Studii Economice din București, specializându-se în anul 2007 în cadrul programului de master „Economia proprietăților imobiliare”, al aceleiași universități.

Cristian este membru al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR) și al Royal Institution of Chartered Surveyors, obținând calificarea MRICS - specializarea evaluare imobiliară - în anul 2011.

Este specializat in evaluări de portofolii și proiecte comerciale majore, activitatea sa acoperind evaluări în scopul garantării, evaluarea de proprietăți rezidentiale, studii de evaluari de proprietăți hoteliere. A fost implicat în proiecte corporate importante de-a lungul carierei, având un număr considerabil de evaluări confirmate de tranzacții în piața liberă, una dintre principalele tranzacții fiind realizată în retail în anul 2016.

„Piața evaluărilor este în momentul de față în creștere, beneficiind de revitalizarea sectorului de construcții, precum și de promovarea transparenței, și a influenței în direcția creșterii calității evaluărilor de către ANEVAR. Mă bucur sa spun că momentul de față este unul prielnic pentru compania noastră. Acumularea de „know-how” de peste 24 de ani, împreună cu rețeaua noastra de colaboratori, ne ajută să livram servicii de calitate clienților noștri locali și internaționali, deținători de portofolii imobiliare consistente.” Cristian Negrea Head of Valuation & Advisory Activ Property ServicesDESPRE ACTIV PROPERTY SERVICES

Activ Property Services este una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România, activând la nivel național încă din momentul inființării în anul 1993. Compania are sediul central în București și două birouri regionale în Timișoara și Cluj-Napoca.

Compania noastră a realizat în ultimul an rapoarte de evaluare reprezentând proprietăți imobiliare cu o suprafață totală de peste 5 milioane m2 și o valoare estimată de peste 2,5 miliarde Euro.

Mai multe detalii despre serviciile noastre de evaluari proprietati imobiliare: www.evaluari-proprietati-romania.ro

Scroll to Top