Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluare Imobiliară

EVALUARE IMOBILIARĂ

Regulated by RICS
TCN Worldwide

COMUNICATE


ACTIV PROPERTY SERVICES A INTERMEDIAT ÎNCHIRIEREA PRIMEI LOCAȚII STRADALE STARBUCKS ÎN TIMIȘOARA

Activ Property Services a intermediat închirierea unei noi locații Starbucks în Timișoara. Spațiul este amplasat în Piața Victoriei, ocupând o suprafaţă de 220mp.

“Compania noastră a acomodat Starbucks în cea mai bună locaţie din oraș, spaţiul fiind amplasat la kilometrul zero al comerțului stradal, în Piața Victoriei. Spațiul oferă o vizibilitate exceptională către piață și zona de promenadă.

Procesul de identificare și negociere a durat 3 luni, spaţiile în zonă fiind rar disponibile. Suntem siguri că Starbucks va fi un veritabil centru de atracție în zonă, cu potențial de a genera vânzări peste medie și o imagine conformă brandului internațional. Zona Pieței Victoriei este integral ocupată, cererea asigurând ocuparea rapidă a spațiilor.” spune Felicia Vasiu, Head of Timișoara Branch la Activ Property Services.

“Starbucks, cel mai extins lanț global de cafenele și totodată principalul jucător activ în România, a căutat extinderea prezenței în Timișoara și deschiderea unei unități flagship în centrul istoric.” declară Valentin Manu, Head of Retail la Activ Property Services.

Zona Pieței Victoriei este principala locație de comerț stradal din Timișoara, desfasurată între clădirea Operei și Catedrala Mitropolitană Ortodoxă. Zona include magazine, restaurante și cafenele, cu zona de promenadă și petrecere a timpului liber. Mixul de chiriași este format din: Starbucks, McDonald’s, KFC, dm, Meli Melo, farmacii si bănci.DESPRE ACTIV PROPERTY SERVICES

Activ Property Services este una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România, activând la nivel național încă din momentul inființării în anul 1993. Compania are sediul central în București și două birouri regionale în Timișoara și Cluj-Napoca.

Departamentul nostru de spații comerciale de stradă oferă servicii profesionale de reprezentare a proprietarului şi a chiriaşului, activând la nivel național pe toate arterele importante de comerț stradal. Aceste servicii acoperă toate domeniile de activitate, de la fashion la bănci, restaurante și cazinouri, operatori alimentari sau produse pentru sănătate şi întreținere.

Clienții noștri includ retaileri precum ING Bank, Unicredit, Piraeus Bank, SensiBlu, DM, Calzedonia, Starbucks, Maxbet, Carrefour Market, Profi etc.

www.activpropertyservices.roDESPRE STARBUCKS

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle. În prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea și prăjirea cafelei. Cu fiecare ceașcă de cafea, Starbucks oferă clienților săi o atmosferă și o experiență unice, bazate pe valorile și angajamentele noastre. Dacă doriți să experimentați atmosfera Starbucks, vizitați cafenelele noastre, website-ul www.starbucks.com sau profilul de Facebook Starbucks România. Pentru mai multe informații, accesați www.starbucks.com/newsroom.

Starbucks a fost preluat în anul 2015 de către operatorul polonez Amrest și a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în centrul de retail din București - Plaza România. În prezent, există 28 de cafenele Starbucks în țară: 16 în București, doua în Cluj - Napoca, trei în Timișoara, două în Constanța, unul în Brașov, unul în Craiova, două în Iași și unul în Ploiești.

Scroll to Top