Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluare Imobiliară

EVALUARE IMOBILIARĂ

Regulated by RICS
TCN Worldwide

ŞTIRI


ÎNCHIRIEREA UNUI SPAȚIU DE 600 M2 CĂTRE DIEGO ÎN MEGA MOBILA MALL BRAȘOV

Activ Property Services a intermediat închirierea unui spațiu comercial cu o suprafață de 600 m2 către rețeaua Diego, spațiu amplasat în cadrul Mega Mobila Mall - noul centru de mobilă și amenajarea casei din Brașov.  

Retailerul specializat în bunuri pentru amenajarea casei (mocheta, PVC, parchet, perdele) va deschide în Complexul Mega Mobila Mall primul său magazin din Brașov, extinzându-și acoperirea națională care numară acum 31 de magazine.

Diego a devenit una din ancorele principale ale centrului Mega Mobila Mall, noua destinație de mobilă și amenajarea casei din Brașov, alături de Preciosa Decor prezentă în Mega Mobila Mall cu reprezentativi producători de mobilă: Mobex Târgu Mureș, Bellona, Alprom, Alpitex, Elvila, Exotique, GP Sofa, GM Italia, Monte Cristo, Forte Polonia.

Centrul este amplasat la principala ieșire din zona de vest a orașului, la intersecția Șoselei Cristianului cu Calea Fagarașului, într-o zonă de retail devenită destinație de cumpărături pentru casă. Dezvoltarea proiectului Mega Mobila Mall a demarat în acest an și peste 80% din suprafața închiriabilă este deja ocupată.” declară Valentin Manu, seful departamentului de retail din cadrul Activ Property Services.

Complexul Mega Mobila Mall va avea o suprafață destinată mobilei și amenajării casei de peste 4.000 m2, fiind între primele două centre de profil ca marime din Brașov, incluzând chiriași cu suprafețe între 200 m2 și 1.000 m2 precum Diego, Preciosa Decor, Conalcri, Kalimob Design, Ama Design etc.  

Scroll to Top