Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluare Imobiliară

EVALUARE IMOBILIARĂ

Regulated by RICS
TCN Worldwide

ŞTIRI


72.000m2 de Spaţii Industriale închiriate în 2016 în Timişoara

“Zona Timişoara continuă să fie una dintre principalele destinaţii pentru investiţiile străine din domeniul producţiei şi a spaţiilor logistice. Zona beneficiază de o infrastructură îmbunătăţită şi conexiune la reţeaua de autostrăzi către Europa de Vest, tradiţie în domeniul industrial şi forţă de muncă calificată, respectiv parcuri industriale dezvoltate la standarde moderne.” spune Felicia Vasiu, directorul regional al Activ Property Services.

Cererea a crescut în ultimii ani atât din partea operatorilor logistici, cât şi a companiilor de producţie. Timişoara continuă să fie a doua piaţă industrială că mărime din România, după Bucureşti, înregistrând un volum de închirieri de 215.000m2 în ultimii 3 ani. Tranzacţii majore au fost realizate de companii precum Continental Tyres, Ursus, Quehenberger, TT Electronics, Elster Rometrics, DB Schenker, Valeo etc.

Stocul industrial modern din zona Timişoara a crescut până la un volum de aproximativ 850.000m2, din care spaţiile destinate închirierii însumează 470.000m2. Noi spaţii sunt aşteptate să fie dezvoltate în următorii ani, atât ca extinderi ale parcurilor actuale, cât şi prin lansarea unor noi proiecte pentru care terenurile au fost deja achiziţionate.DESPRE ACTIV PROPERTY SERVICES

Activ Property Services este una dintre principalele companii de consultanţă imobiliară din România, activând la nivel naţional încă din momentul înfiinţării în anul 1993. Compania are sediul central în Bucureşti şi două birouri regionale în Timişoara şi Cluj-Napoca.

Departamentul industrial al Activ Property Services oferă servicii de consultanţă şi închiriere pentru companii străine de top, reuşind în ultimii ani atragerea unor investitori majori în România, printre care Eberspacher, TT Electronics and AB Electronics, BOA Group, AMSC etc.

https://www.activpropertyservices.ro/

Scroll to Top