Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informații

Evaluare Imobiliară

EVALUARE IMOBILIARĂ

Regulated by RICS
TCN Worldwide

COMUNICATE


CLUJ-NAPOCA DEVINE PRIMUL ORAS DIN PROVINCIE UNDE STOCUL MODERN DE BIROURI AJUNGE LA 300.000 M2

Publicat: 19 Iunie 2019

Cluj-Napoca devine primul oras din provincie care atinge pragul de 300.000 m2 de spatii moderne de birouri (stoc speculativ) dupa inaugurarea mai multor cladiri noi in prima parte a acestui an.

Citește mai departe...

CRESTERE DE ACTIVITATE IN ZONA PIETEI VICTORIEI, CENTRUL DE AFACERI AL BUCURESTIULUI

Publicat: 29 Ianuarie 2019

Articolul complet poate fi vizionat pe siteul nostru destinat spatiilor de birouri:

https://www.spatii-de-birouri.ro/stiri/103-crestere-de-activitate-in-zona-pietei-victoriei-centrul-de-afaceri-al-bucurestiului

PEPCO A DESCHIS UN NOU MAGAZIN IN CENTRUL COMERCIAL MILCOV DIN FOCSANI

Publicat: 21 Decembrie 2018

Articolul complet poate fi vizionat pe siteul de prezentare Activ Property Services:

https://www.activpropertyservices.ro/stiri/96-pepco-a-deschis-un-nou-magazin-in-centrul-comercial-milcov-din-focsani

INTERSECTIA BARBU VACARESCU – PIPERA – FLOREASCA RAMANE ZONA IMOBILIARA CEA MAI EFERVESCENTA DIN ROMANIA

Publicat: 10 Decembrie 2018

Articolul complet poate fi vizionat pe siteul nostru destinat spatiilor de birouri:

https://www.spatii-de-birouri.ro/stiri/99-intersectia-barbu-vacarescu-pipera-floreasca-ramane-zona-imobiliara-cea-mai-efervescenta-din-romania

SECTORUL INDUSTRIAL CONFIRMA – PESTE 1 MILION DE M2 DE SPATII NOI IN 2018

Publicat: 18 Octombrie 2018

Sectorul industrial va inregistra in acest an cea mai spectaculoasa evolutie din istoria recenta si va depasi pentru prima data pragul de 1 milion de m2 livrati intr-un singur an la nivel national.

Articolul complet poate fi vizionat pe siteul nostru destinat proprietatilor industriale:

https://www.proprietati-industriale.ro/comunicate/sectorul-industrial-confirma-peste-1-milion-de-m2-de-spatii-noi-in-2018

CLADIREA FOSTULUI PALAT AL BURSEI RENASTE SI ATINGE UN GRAD DE OCUPARE DE 100%

Publicat: 27 Septembrie 2018

Articolul complet poate fi vizionat pe siteul nostru destinat spatiilor de birouri:

https://www.activpropertyservices.ro/stiri/88-cladirea-fostului-palat-al-bursei-renaste-si-atinge-un-grad-de-ocupare-de-100

ACTIV PROPERTY SERVICES A INTERMEDIAT INCHIRIEREA SPATIULUI PENTRU NOUL SEDIU DB SCHENKER IN AGN BUSINESS CENTRE DIN TIMISOARA

STOCURI IN CRESTERE ANUNTATE PENTRU LIVRARE IN 2018 IN TOATE SECTOARELE IMOBILIARE

Publicat: 04 Iulie 2018

Articolul complet poate fi vizionat pe siteul de prezentare Activ Property Services::

https://www.activpropertyservices.ro/stiri/81-stocuri-in-crestere-anuntate-pentru-livrare-in-2018-in-toate-sectoarele-imobiliare

Duvenbeck are un nou sediu în clădirea Preciziei Business Center din Bucureşti

Publicat: 20 Iunie 2018

Articolul complet poate fi vizionat pe siteul nostru destinat spaţiilor de birouri:

https://www.spatii-de-birouri.ro/comunicate/84-duvenbeck-are-un-nou-sediu-in-cladirea-preciziei-business-center-din-bucuresti

VALOAREA PROPRIETĂŢILOR COMERCIALE, DE BIROURI ŞI INDUSTRIALE LIVRATE ÎN 2017 ÎN ROMÂNIA A DEPĂŞIT 1 MILIARD EURO

Publicat: 11 Iunie 2018

"În 2017 au fost livrate în România proprietăţi de tip comercial, birouri şi industrial având o valoare estimată de 1,084 miliarde Euro." declară Cristian Negrea, directorul departamentului de evaluări al Activ Property Services, companie membră a reţelei internaţionale GVA Worldwide.

Analiza a luat în considerare proprietăţile cu o suprafaţăa închiriabilă de peste 3.000-5.000 m2, finalizate pe parcursul anului trecut la nivel naţional, construite atât în scop speculativ (destinate închirierii), cât şi pentru uz propriu.

Citește mai departe...

DEZVOLTAREA DE CENTRE COMERCIALE A ÎNCETINIT - DOAR 11.000 M2 LIVRAȚI ÎN PRIMA JUMATATE A ANULUI

Ritmul de dezvoltare a pieței centrelor comerciale a încetinit în ultima perioadă ca urmare a întârzierilor în obținerea autorizațiilor de construcție, dar și a numărului limitat de dezvoltatori activi și a restrângerii numărului de oportunități pentru construcția de proiecte dominante în marile orașe.
Un singur centru comercial a fost livrat în primele 6 luni ale anului, respectiv galeria comercială de 11.000 m2 de la parterul și mezaninul ansamblului rezidențial Platinia din Cluj-Napoca.
Stocul modern de centre comerciale a ajuns la o suprafață închiriabilă de 3.152.215 m2 la nivelul întregii țări, corespunzător unei densități de 159 m2 de centre comerciale la mia de locuitori. Orașele majore au densități medii de 250-550 m2 / 1.000 locuitori, doar 7 orașe având densități superioare (Suceava, Oradea, Deva, Constanța, Pitești, Bacău, Arad).

Citește mai departe...

ACTIV PROPERTY SERVICES A INTERMEDIAT EXTINDEREA BIROURILOR NOKIA DIN TIMIŞOARA – NOKIA DEVINE CEL MAI MARE OCUPANT DE BIROURI DIN PROVINCIE

Compania NOKIA a demarat în 2015 procesul de relocare a birourilor din Timişoara într-o singură locaţie, în cadrul noului parc de afaceri Bega Business Park dezvoltat de Bega Grup.

Procesul de relocare şi extindere s-a desfăşurat în mai multe etape de-a lungul anilor 2015-2017, ajungând în acest moment la o suprafaţă totală de peste 27.000 m2 închiriată de NOKIA în cadrul Bega Business Park. Compania devine astfel cel mai mare ocupant de spaţii de birouri din afara Bucureştiului.

NOKIA ocupă integral prima clădire a parcului de 15.700 m2, în curs de extindere cu încă 1.420 m2, şi a preînchiriat 10.230 m2 în a doua clădire a parcului care urmează să fie livrată în 2018, proces asistat de compania de consultanţă imobiliară Activ Property Services.

"Bega Business Park este amplasat în zona centrală a municipiului Timişoara, la numai 500 de metri distanţă de centrul istoric. Locaţia şi caracteristicile moderne ale parcului au convins compania NOKIA să deschidă birouri aici, extinse acum la peste 27.000 m2. Succesul reconvertirii primei clădiri a dus la demararea construcţiei unei clădiri noi de 14.000 m2, peste 70% din suprafaţă fiind deja preînchiriată de NOKIA." spune Felicia Vasiu, managerul biroului din Timişoara al Activ Property Services.

Bega Business Park este unul dintre principalele proiecte de birouri aflate în derulare în Timişoara, urmând să includă o suprafaţă închiriabilă totală de 73.000 m2 la finalizare. Prima clădire a parcului de 15.700 m2 a fost livrată în 2015 prin convertirea unei foste hale în spaţii de birouri de clasa A. În prezent este în construcţie a doua clădire a parcului, având 7 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 14.000 m2, cu termen de finalizare prima parte a anului viitor. Parcul este prevazut să includă alte 3 clădiri similare celei aflate în construcţie.

Piaţa de birouri din Timişoara a înregistrat o activitate record în ultimul an, cu tranzacţii majore de închiriere însumând peste 45.000 m2. Cererea vine în special din partea companiilor de IT&C, care continuă să se extindă şi să-şi consolideze birourile în spaţii moderne. Cu un stoc existent având o suprafaţă închiriabilă de 185.000 m2, Timişoara este a 3-a piaţă de birouri ca mărime din România, după Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Citește mai departe...

Activ Property Services este agentul exclusiv de închiriere pentru noua clădire de birouri dezvoltată de fostul fotbalist Rodion Cămătaru în Craiova

Fostul mare fotbalist Rodion Cămătaru continuă investițiile imobiliare și dezvoltă o nouă clădire de birouri în zona ultracentrală a municipiului Craiova. Clădirea beneficiză de un amplasament excelent, chiar vis-a-vis de Universitate, la intersecția Străzii A.I.Cuza cu Bulevardul Carol I - Pasajul Universității.

Clădirea Universitaria va avea o suprafață închiriabilă de 2.400 m2, desfașurată pe parter (spații comerciale) și 4 etaje (birouri), cu o suprafață a etajului curent de 405 m2 și spații de parcare la subsol. Construcția clădirii este avansată, urmând să fie finalizată în cursul acestui an.

Citește mai departe...

PARCUL DE RETAIL TUDOR CENTER DEȚINUT DE PORTICO INVESTMENT AJUNGE LA GRAD DE OCUPARE 100%

Activ Property Services a intermediat închirierea unui spațiu comercial cu o suprafață de 1236 mp către Kalenda, în parcul de retail Tudor Center din Târgu Mureș. Kalenda este o rețea românească de magazine de mobilă, având magazine în Târgu Mureș, Turda, Suceava și Cluj Napoca.

Parcul de retail Tudor Center din Târgu Mureș are o suprafață de 8266 mp, care după această tranzacție, este în totalitate închiriată. Principalii chiriași ai complexului sunt Penny Market, Pepco, Kava Store, JYSK și Kalenda.

Citește mai departe...

ACTIV PROPERTY SERVICES ANUNȚĂ NUMIREA LUI CRISTIAN NEGREA ÎN FUNCȚIA DE MANAGER AL DEPARTAMENTULUI DE EVALUĂRI ȘI STUDII

Cristian Negrea, noul Head of Valuation & Advisory al firmei de consultanță imobiliară Activ Property Services, are peste 13 ani de experiență în evaluarea proprietăților imobiliare, în companii internaționale precum: Century 21, CBRE, JLL, Cushman & Wakefield.

Citește mai departe...

ACTIV PROPERTY SERVICES A INTERMEDIAT ÎNCHIRIEREA PRIMEI LOCAȚII STRADALE STARBUCKS ÎN TIMIȘOARA

Activ Property Services a intermediat închirierea unei noi locații Starbucks în Timișoara. Spațiul este amplasat în Piața Victoriei, ocupând o suprafaţă de 220mp.

“Compania noastră a acomodat Starbucks în cea mai bună locaţie din oraș, spaţiul fiind amplasat la kilometrul zero al comerțului stradal, în Piața Victoriei. Spațiul oferă o vizibilitate exceptională către piață și zona de promenadă.

Citește mai departe...

ACTIV PROPERTY SERVICES A INTERMEDIAT ÎNCHIRIEREA A 3 NOI LOCAȚII DE CĂTRE MAXBET

Activ Property Services a intermediat închirierea a 3 noi locații pentru MaxBet, respectiv în București, Ploiești și Craiova. Rețeaua de centre de jocuri electronice de tip slot machine este în continuă extindere, deschiderea celor 3 noi locaţii făcând parte din amplul proces de consolidare a prezenței MaxBet atât în București cât și în regiune.

Citește mai departe...

ACTIV PROPERTY SERVICES LANSEAZĂ RAPORTUL ANUAL AL PIEȚEI IMOBILIARE

Piața imobiliară din România a înregistrat anul trecut cel mai rapid ritm de dezvoltare din ultimii 5-7 ani. Dezvoltatorii și-au intensificat activitatea în toate sectoarele imobiliare, încercând să fructifice condițiile pozitive ale pieței și cererea în creștere.

Stocurile livrate au atins valori record ale ultimilor 5 ani, înregistrandu-se creșteri de 11% pentru piața rezidențială, +39% pentru stocul nou de centre comerciale, în timp ce suprafața de birouri finalizată în București a fost de 4 ori mai mare față de 2015.

Citește mai departe...

Activ Property Services anunță prelungirea contractului de închiriere a birourilor Unilever în Băneasa Business & Technology Park

Compania de consultanță imobiliară Activ Property Services a oferit asistență companiei UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE pentru extinderea cu 7 ani a contractului de închiriere a spațiilor de birouri pe care le ocupă în Băneasa Business & Technology Park.

Sediul central al UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE este amplasat încă din 2008 în Băneasa Business & Technology Park, fiind desfașurat pe aproximativ 2.500 m2 de spații de birouri de clasa A.

Citește mai departe...

Primul magazin “Sport Vision Extra” în România

Activ Property Services a intermediat inchirierea unui nou magazin ancora in Colosseum Retail Park.

Sport Vision Extra, noul magazine ancora al Colosseum Retail Park, are o suprafata de 930 m2. Cmpnaia (Sport Vision) va deschide cel mai mare magazin din Romania, si totodata primul sub formatul Sport Vision Extra, in urmatoarea perioada, dar nu mai tarziu de Trimestrul I 2017.

Citește mai departe...

Scroll to Top